Om os

Hhn Aut. Køle Og Smedevirksomhed har base i Stenhøj ved Frederikshavn. Nøgleordene i vores firma er punktlighed og kvalitet. Disse værdier indebærer, at vi sørger for, at kunderne kan have tillid til os. Vi stræber nemlig efter at overholde aftaler og deadlines med vores kunder samt udføre kvalitetsarbejde. Dette mener vi er kernen i en moderne køle- og smedevirksomhed.

Flere års erfaring

Hos Hhn Aut. Køle Og Smedevirksomhed har vi 20 års erfaring med at servicere private boligejere såvel som virksomheder. Vi er gode til det vi kan, og vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde hver gang. Uanset om opgaven er stor eller lille, så brænder vi for at gøre hvert enkelt projekt til en tilfredsstillende oplevelse for kunden.

Vi er eksperter i varmepumper og klimaanlæg. Vi har specialiseret os i både salg og montering af varmepumper og klimaanlæg til private og erhverv. Vi kører i hele Danmark til samme lave pris!

Vi sælger udelukkende kvalitetsvarmepumper

Alsidige kompetencer indenfor mange områder

Vi har en grundig forståelse for opvarmningsløsninger, køleteknik og smedjearbejde. Vores alsidige kompetencer vil vi med glæde anvende på dit næste projekt. Vi har erfaringen til at få dit projekt sikkert i hus. Med os som samarbejdspartner er du garanteret en professionel tilgang med et glimt i øjet.

Ring og hør nærmere

Vores nummer er 42 19 02 16, og du er hjertens velkommen til at give os et kald, hvis du vil i kontakt med en dygtig fagmand.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller andre henvendelser skal du være velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder – ønskes der en mere dybdegående snak, så ring på 42 19 02 16.