Pillefyr

Pillefyr er en yderst økonomisk og effektiv opvarmningsform. Hos Hhn Aut. Køle Og Smedevirksomhed har vi forskellige størrelser til forskellige opvarmningsbehov. Vi vil naturligvis hjælpe dig med at finde det rette pillefyr, så du bliver glad for resultatet.

Et godt alternativ til oliefyr

Et pillefyr er billigere end et oliefyr, og et pillefyr er typisk betalt hjem efter kun 3 år. Man placerer oftest pillefyret i et udehus eller en garage, hvor det både kan være husets eneste opvarmningskilde eller fungere som et supplement til en eksisterende opvarmningsform. Vi har lang erfaring med at installere pillefyr hos private, og vi er også klar til at hjælpe dig med at spare på varmeregningen.

Jævnlig, men lille vedligeholdelse

Et pillefyr kaldes også et træpillefyr. Som navnet indikerer, så skal fyret jævnligt fyldes op med træpiller. Dette tager typisk ½-1 time om ugen, når de kolde måneder i efteråret og vinteren går i gang. Man fylder træpillerne op i et magasin. Jo større magasin, desto mindre vedligeholdelse. Om sommeren er det naturligvis også mindre hyppigt, at træmagasinet skal fyldes op. Det smarte ved et pillefyr er, at det kan indstilles til at slukke og tænde om henholdsvis morgenen og aftenen. Herved sparer man både energi og kræfter.

Korrekt installering er alfa og omega

For at du kan få mest muligt ud af dit pillefyr er det af yderste vigtighed, at det bliver installeret og monteret efter de korrekte forskrifter. Her kommer vi ind i billedet. Med vores solide erfaring og forståelse for pillefyr kan vi tilbyde en gnidningsfri og professionel opsætning. Har du brug for yderligere hjælp til servicering, så er vi også behjælpelige med det.

Sådan kontakter du os

Du er altid velkommen til at give os et kald på 42 19 02 16, hvis du vil høre mere om pillefyr.

 

Skriv til os

Har du spørgsmål eller andre henvendelser skal du være velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder – ønskes der en mere dybdegående snak, så ring på 42 19 02 16.