Smedje

Hvis du står og mangler et gelænder, en trappe eller en altan i metal, så kan vi hjælpe dig. I vores eget værksted har vi værktøjet til at producere bygningsdele efter dine ønsker. Vi ved, hvor vigtigt et godt samarbejde er. Derfor sørger vi for at få en god snak med kunden om dennes ønsker og forventninger. Gennem en god dialog kan vi i fællesskab nå frem til, hvordan projektet skal udformes.

Vi kan tilbyde:
– Gelænder
– Trapper
– Altaner
– Bygningsstål
– Svejseopgaver
– Reparation af maskiner
– Stål til tømrere og murere
De ovennævnte services er kun et udvalg af de opgaver, som vi kan hjælpe dig med. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om vi kan gennemføre netop dit projekt.

Solid forståelse og erfaring
Med 20 år i branchen har vi efterhånden opbygget en solid forståelse for materialer og de mest effektiv e arbejdsprocesser. Kendetegnende for vores arbejde er punktlighed og kvalitet. Du kan altså være sikker på, at vi holder vores ord og aftaler. Derudover bestræber vi os på at levere kvalitetsarbejde gang på gang. Med os ved roret på din smedeopgave kan du være forsikret om, at opgaven bliver udført tilfredsstillende.

Få uforpligtende rådgivning
Vi vil hellere end gerne give dig uforpligtende rådgivning. Vi er nede på jorden og i stand til at sætte os i kundens sted, så tøv ikke med at kontakte os. Vores nummer er 42 19 02 16. Vi glæder os til at høre fra dig.