Varmepumper

Hos Hhn Aut. Køle Og Smedevirksomhed er vi eksperter i at montere og servicere varmepumper. Vi har erfaringen og ekspertisen til at rådgive dig om, hvilken løsning som vil give mest mening for dig. I vores arbejde lægger vi vægt på grundighed, pålidelighed og effektivitet. Med os som samarbejdspartner er der ingen tvivl om, at projektet bliver udført effektivt, sikkert og kompetent.

Den miljøvenlige løsning

Vi kan hjælpe med at installere to typer varmepumper, nemlig luft-til-luft og luft-til-vand. Disse varmeanlæg har det tilfælles, at de er langt mere miljøvenlige og billigere i drift end andre og mere traditionelle opvarmningsformer som f.eks. oliefyr. Med en varmepumpe udnyttes jordens naturlige ressourcer til bæredygtig opvarmning af boligen. Du får altså kvalitet og bæredygtighed i et og samme produkt.

Derudover kan du søge om et skattefrit tilskud til montering af varmepumpe hos Energistyrelsen.

Ærlig rådgivning

Vi hos Hhn Aut. Køle Og Smedevirksomhed sørger for, at du får en god og ærlig rådgivning om, hvorvidt en varmepumpe kan betale sig. Fordelen ved en varmepumpe er, at der er lav vedligeholdelse. Ydermere slipper du for at skulle have en løbende udgift til olie eller andet brændsel. Hvis du beslutter dig for at investere i en varmepumpe, så kan vi hjælpe med at installere den effektivt og tilfredsstillende. Vi bestræber os desuden på at have konkurrencedygtige priser.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en varmepumpe?

Så tøv ikke med at ringe til os på 42 19 02 16. Vi vil med glæde give dig yderligere informationer og svare på dine spørgsmål. Vi har base i Stenhøj og installerer varmepumper over hele Landet.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller andre henvendelser skal du være velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder – ønskes der en mere dybdegående snak, så ring på 42 19 02 16.